Ανακοίνωση για τη Δευτέρα 3/10/2016

Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας  και Θρησκευμάτων η Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 ορίζεται ως η 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Επιπλέον, το Υπουργείο Παιδείας, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα υιοθέτησης ενός πιο δραστήριου τρόπου ζωής των παιδιών και εφήβων και στην προσπάθεια να παρακινήσει τους μαθητές να συμμετάσχουν  σε οποιοδήποτε είδος φυσικής δραστηριότητας με απώτερο στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, την καλλιέργεια ή/και ενίσχυση της ευεξίας, υιοθετεί το σύνθημα της Μαθητιάδας  ως λογότυπο της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού (143571/Γ4/10-9-2014 Υ.Α.) για το τρέχον έτος 2016-2017 : «Νιώσε τη  χαρά  της  άθλησης  χωρίς το άγχος της  νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους».

Το σχολείο μας έχοντας ως επίκεντρο των δράσεων του την προκοπή και την ολόπλευρη ανάπτυξη των μαθητών μας έχει προετοιμάσει αθλητικές δραστηριότητες για όλες τις τάξεις τη Δευτέρα 3/10/2016.

Οι μαθητές του Α2 καλούνται να έλθουν με αθλητικά παπούτσια και άνετα ρούχα που θα επιτρέπουν την ελεύθερη κίνηση, καθώς όλη την ημέρα θα ασχοληθούμε με αθλητικές δραστηριότητες. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο γυμναστές του σχολείου  θα εμπλέξουν τα παιδιά σε δραστηριότητες με το Α1 τμήμα (2η ώρα), ενώ θα γνωρίσουν τα μυστικά της ιστιοπλοΐας από ειδικό εκπαιδευτή που έχει κληθεί στο σχολείο μας (3η ώρα)!!!! Οι δραστηριότητες θα συνεχιστούν και τις υπόλοιπες ώρες πάντα σε συνεργασία με το Α1

Καλή μας Διασκέδαση!!!!

Leave a Reply